suunshine !

idag har jag haft nationella i matte och det gick väl ganska bra iallafall men har verkligen ingen aning men man får hoppas på det bästa (y), hur gick det för er andra som hade det idag? =)
Efter nationella fick vi unna oss med en film som jag inte tyckte va så bra så vi drog med oss ett gäng och körde "stad&land" i ett annat rum haha faktiskt ganska kul ^^ , men det blev ju inte överdrivet för jag och olivia hade ju en lite fait typ vi börja slänga saker på varann och börja ha vattenkrig typ *haha* .
Efter bamba/maten retades jag lite med en kille i min klass så han fick typ dampet och sprang och hämta en tunna vatten och skulle hälla de på mig men han missa såklart ;) men han var efter mig heladagen och skulle blöta ner mig !
Efter musiken så spela vi bara brännboll och fick typ gå hem efter det ganska soft faktiskt =D.

Snart ska jag ta på mig träningskläderna för pappa kommer och hämtar mig 18.10 utanför så ska vi åka och gymma&sola och det ska bli väldigt skönt faktikst!
Jag är faktiskt jätte glad nu för jag får tillbaka min mobil imorn och jag har saaaaknat den jätte mycket ! är jätte GLAAD :D
Men vi hörs senare  tror jag :)
haha ni kan se en video på mig och olivia när vi dampar på elenis facebook plus att den kommer ut på youtube också den heter nog något sånt här ; nidsbndojcswbuacv  , asså bara massa bokstäver :D bli vänn med eleni på facebook; eleni flach. (y)

Pusselipusss/ JULIA
jag och min bästa kompis sofie älskling (L)

Hade aldrig gått med på de.

Ja säger bara att om jag visste vad vi skulle få göra hade jag aldrig gått med på det, asså i skolan fråga en vuxen mig madde och olivia om vi ville hjälpa till med stationer på våran städdag så slapp vi städa , men jag kan bara säga detta att vi fick göra sååå mycket annat släpa skräp och ta in och ut massa bänkar, hålla i en konstig lek, ta upp fimpar osv.
Jätte tråkigt plus att min klass fick sluta 20 över 1 och vi fick sluta lite över 2  ? jätte ovärt !
haha jaja idag hade jag tänkt att åka och gymma&sola med min pappa (L), behöver fan träna lite nu jag har legat och slappat för mycket nu (a) haha.
Efter de ska jag väl köpa något gott till nationella imorn i matte -.- , och det kommer ju inte gå så bra tror jag eftersom jag suger på det och jag är jätteee nervöös!!
Och nu har jag precis bråkat med min syster igen, vet inte vad det är men jag blir bara så trött på allt nuförtiden och då säger hon onödiga saker och jag bara sitter där o låstas som ingenting men egentligen tycker jag det inte är roligt men jag har slutat bry mig helt vet inte varför men jag orkar bara inte bråka..

Pusselipuss/ JULIA

tjeeeniiiss!

Idag har det varit en helt vanlig dag, började dagen kl 08.00 i morse med en brandlektion för att det har gått så mycket brandalarm på våran skola och det är ju inte alls bra för man vet ju aldrig när det är brand på riktigt plus att det stör våra lektioner .. Men iallafall nu sitter jag och små pluggar lite och kollar på tv :)

Jag tror jag ska ta en liten promenad ikväll, men vi får se :)

Skriver senare ikväll!!

Pussselipuss!/ JULIA

EMMELI FALL :D

hmm vart ska jag börja?

Det här är nog den sköönaste tjejen och den sjukaste(L) älskar verkligen denna tjejen hon är en jävel på fotboll och drar alltid dom oskönaste skämten :) , har alltid roligt med denna flickan, man kan alltid lita och prata med emmeli om allt. Man skrattar alltid med dig din underbara människa <3 Det finns som mycket jag kan säga om dig som inte får plats här men glömmer aldrig alla minnen med dig<3 , vii måste leka snart igen gumman , saknar dig och jag saknar min rääävpääls ! :D:D pussss&kraam älskar dig emmeli fall {v.

Inte bra..

Tjenixen !

Kom just hem från matchen heid-kärra och det gick ju inte speciellt bra om man kan säga så, efter ett tag ledde vi med 1 boll och sen tog kärra igen och när dom ledde med 2 bollar gav vi typ upp... inte bra.
Innan matchen va det några från "kärra klacken" som drog igång brandalarmet och det var ju jävligt onödigt för det är bara brandmännen som kan stänga av de så de kostade ju fan för heid , inte heller så bra :/ Men nu ligger iallafall kärra i allsvenskan och man kan ju inte säga något annat än att det är jävligt bra.

Idag blir det endå en lyckad dag, Jag och markus bestämmde oss för att vi ska hitta på något roligt idag, dagen innan skolan börjar så vi ringde vårat "gäng" , Tim,John,Lisa & My, och sa att alla ska spela kubb idag på ängen och alla va jätte på så det lär ju bli lyckat och jätte roligt =D Jaja nu måste ja plugga en halvtimma innan vi drar  :)

Hör av mig senare!

Pusselipuss/ JULIA
 lilla my är jätte glaad =D

Underbart bra !

Ännu en fin dag :)

Det som hände igår va att jag och min lilla ängel lisa gjorde tacos hemma hos mig och det gick faktiskt jätte bra och det blev gott =D, efter det åkte vi in till avenyn och promenera lite där , sedan tog vi vagnen till botaniska och gick lite i slottsskogen men vi kände att det blev lite kyligt så vi åkte hem till mig och tog på oss mer kläder och hämta en filt :)
Runt 9 halv 10 mötte vi Kalle,Erik och några mer folk i azaleadalen där det va rejv ännu en gång. Efter en liten stund gjorde vi en liten brasa som vi satt vid och lyssnade när erik spelade gitarr för oss och sjöng de va jätte mysigt! När vi hade suttit där en stund kom massa typ pundare som ville låna våran eld? haha, så vi drog till plikta och gungade en stund sen skulle jag och lisa hem så dom följde oss till linné men så såg vi vagnen och va tvungna att rusa så vi fick inte riktigt ett farväl ;) haha de va faktiskt ganska taskigt men vi va faktiskt tvugna :) Men de va iallafall jätte mysig kväll och det glömmer man inte :)<3

Snart ska jag träffa Markus och vi ska kolla på match i heidhallen ( VIKTIG MATCH ) , kärra-heid :) , de ska bli jätte roligt faktiskt men egentligen behöver jag plugga ´för de kan jag inte göra imorn heller för då har jag stadslags träning men vad slår en grymm match (y)
Hör av mig senare !

Pusselipuss/ JULIA


SOOOL =)

godmorgon! <3
Jag hade en jätte skön dröm inatt om handboll och vänner :D haha och mitt i allt så ringer min bästa vän och väcker mig haha, lilla lisa hon ville få upp mig i tid när det är så himla fint väder ute :).
Det är ju helt underbart ute okej att det blåser lite men de är riktigt fint väder !
Idag blir det nog lite ändrade planer för lisa ringde ju mig i morse så vi ska nog ut och busa senare!, och de blir nog att timpan och john är med oss en stund kanske? dom ringde ju mig förfullt igår när jag hade gäster och ville få ut mig men ja kunde ju inte dåå.. :/ , men hoppas vi kan idag allihoppa :D haha.
Sen vid 8 halv 9 eller tidigare ska vi träffa kalle och hans polare :)
nä nu ska jag väl hoppa in i duschen och sen ut i det fina vädret :)<3

Hör av mig senare !

Pusselipuss/JULIAsommriga människor! <3


Glaad tjej!

Förlåt att jag inte har skrivit men har haft mycket plugg och grejer (y) , men idag har det varit en uuunderbar dag ! soligt och jätte härlig skoldag också :). Jag har  bara tagit det lugnt idag efter skolan gick jag hem till min älskade vän och myste! (L), Efter det har jag bara legat i solen och försökt fått lite färg. Just nu har vi fått gäster mammas kompisar Malin,Linda& Akke, jätte mysigt vi sitter och äter jordgubbar& kladdkaka och bara myser!! Snart ska jag och min syster ha en liten filmkväll typ med massa gott ! muuummms ! . Imorgon ska det bli jätte mysit, jag ska vara med min lilla my och sedan ska vi åka och träffa kalle och hans vänner i slottsskogen och det ser jag framemot det kommer bli jätte mysigt hoppas jag (y)(a). Ja skriver lite senare ikväll tror jag :D Nu ska jag mysa vidare !

Pusselipuss/ JULIA

Goooooo bild

underbar bild på mig och syrran från spanien 05!
har inte skrivit så mycket i denna bloggen, har inte så mycket tid, lägger tiden mer på min egna blogg; http://jonnabreden.blogg.se men ska försöka blogga så mycke jag kan in denna också, men annars tycker jag syrran sköter detta prima, you are best my cuuuuutie sister!


Nervös för att redovisa!

Nu sitter jag här med boken uppslagen för en gångsskull jag kan bara säga att det tog väääldigt lång tid innan den kom upp!
Jag är så himla nervös för imorgon det är helt sjukt, Jag är så himla nervös för att redovisa och det ska jag göra imorgon inför klassen. Jag skämms verkligen inte för min klass för dom känner jag så himla väl men det är bara det när man står där med papprena i handen och läraren står och glor på en då blir man nervös och jag har verkligen jätte svårt för sånt för jag kan knappt prata då jag börjar typ stamma haha, men annars är det aldrig någon fara för man gapar ju och allt i klassen men när alla är helt tysta och man har allas ögon mot sig då går det inte :/ .
Jag jobbar om svälten i afrika, jag tycker verkligen det är jätte intressant för det är så himla synd om dom jag vill bara åka dit och ge dom mat och kläder. Men jag fick reda på idag att när man skickar in pengar och sånt till rädda barnen eller något sånt så tar dom som har hand om "företaget" nästan alla penagr man skickar in så barnen och dom andra får ungefär kanske 10% av pengarna eller typ 5 %  och det är ju inte alls bra! jag blev jätte upprörd när jag fick veta de.
Nu kom min fina syster in i köket och satt sig här med mig, hon kan knappt sitta eller röra sig hon har så ont .. stackarn(L) Älskar verkligen min syster hon är den som förstår mig bäst och kanske lite "överbeskyddande" men det är väl bra antar jag fast kanske lite mycket, några som också förstår mig bra är mina bästa kompisar my&lisa älskar er mina små änglar, <3. Man behöver inte ha en "flock" med vänner när man har två som aldrig släpper än eller jag som aldrig släpper dom heller. Jag skulle kunna förlåta dom för vad som helst inprincip för att när man är så bra vänner kan man faktiskt förlåta allt nästan för att alla exakt alla är värda en till chans :) (L) kom ihåg det!

Älskar mina vänner :)<3

Kommer nog skriva lite senare tror jag ;)


Pusselipuss/ JULIA


Tröttt!

Hejhej! :)

Idag har det varit en ganska slapp dag men ändå kändes det som att man va i skolan i en evighet, men endå sluta vi jätte tidigt. Jag har inte kommit hem en ända dag utan huvudvärk och det är ju inte alls roligt, fattar inte hur jag kan få det och när jag har det då stör jag mig på exakt allt? asså fattar inte vad det kan vara tipsa gärna om ni vet (y).
Vi hade syslöjd sista lektionen och det är ju inte alls fel, jätte härligt! Jag håller på med en jätte söt klänning blir nog klar med den nästa gång vi får hoppas den blir bra :)! En rolig sak jag,ylva,emma& madde såg idag på bussen var att en kille åkte på böter *okej det kanske inte är kul* men de roliga va att polisen lägger så himla mycket tid på någon som har fått böter än när någon har blivit slagen eller så.. lite tråkigt för liksom polisen åkte efter bussen ända från brunnsparken.
Det som händer idag lär ju bli plugg, usch fy jag orkar verkligen inte med de just nu , allt bara poppar upp :D haha.
Man ska absolut inte missa greys idag kl 21.00  :).

Jag är helt slut och seg i huvudet nu, skriver senare! (L)

pusselipuss/ JULIA

Godmorgon !

Hej alla morgonpigga människor!

Detta är verkligen ett problem med mig jag är så sjukt morgontrött och klockan är 06.50 nu , haha men jag håller faktiskt på att bli bättre med att komma upp i tid förutom igår då när jag försov mig 1 timma för jag trodde det var måndag.. snacka om att man blir rädd för sig själv då. Men undra hur dagen ser ut för mig idag, jag börjar kl 08.00 och slutar halv 2 så dagen ser ganska bra ut för mig idag, härligt!
Nu sitter jag och stresss äter två mackor för jag har väldigt bråttom nu om jag ska hinna göra mig i ordning till skolan också :) , Jag har verkligen sovit som en prinsessa inatt jag somnade jätte gott efter desperate housewives vid 11 tiden ungefär, Jag ville verkligen inte vakna.. Jaja vi får se om jag går ut och joggar lite idag *om jag orkar* haha :) Men nu får jag faktiskt slita mig från datan och äta upp min frukost!

Jag skriver senare, se till och vakna nu allihoppa !

Pusselipuss/ JULIA

slutet för 9:an snart.

Hej igen :)!

Snart är det slutet för 9:an bara 5 veckor kvar knappt + att vi ska ha friidrottsdagar och brännbollsdagar, så det är inte alls mycket kvar nu snacka om att man längtar tills man börjar på gymnasiet sen, men endå man kommer ju sakna väldigt många. Det känns endå väldigt meningslöst för det är knappt någon som tar ansvar i våran klass eller våra lärare vill knappt hjälpa oss längre tex med klassresa , vi har äntligen bestämmt oss för att det blir brännö igen och ingen vill hjälpa oss med att boka och all sådant. Ingen bryr sig heller om våran bal liksom det är detb sista vi gör tillsammans och det skulle ju vara mysigt om det blev bra men ingen går in för det, Jag ska inte heller säga att jag har gjort mycket heller men jag har suttit upp papper i koredorerna för ett möte om balen men dom blev ner ryckta med en gång och det blir man ju lite less på. Vill verkligen att det ska bli bra! Men guuud det är helt sjukt så lite det är kvar av skolan och de ska bli suuperkul men fortfarande är man ju väldigt nervös för en ny skolan och allt folk men hoppas man smälter in bra, de lär ju bli så för jag känner redan många och blir det spännt kan man bara snacka handboll för jag tror nog att det blir Aspero Idrottsgymnasium men är inte säker men tror det iallafall :) (y).

Nä nu ska jag göra mig i ordning för desperate housewives kväll med popcorn och läsk * smaaskens* !  
Kan det bli bättre? nej tror inte de, så himla skönt att vara hemma idag va :), Men jag kan faktiskt erkänna att jag har saknat mina bästa kompisar Lisa helin och My bergman mina små älsklingar , älskar er flickor ni betyder väldigt mycket ! (L)
Seee yoou later!


Pusselipuss/ JULIA

grym låt

http://www.youtube.com/watch?v=SLLSCLHKWPE

sommar!

Jag förstår inte, kan man längta mer till sommaren eller? Jag blir allvarligt lurad av vädret och det blir säkert många mer än jag. Man tror att det är så himla varmt och skönt *som det är då* men när det kommer mot kvällen så blir man ihjäl frusen rent ut sagt. Man går ut i tunna tunikor och tunna leggins och en jeansjacka över det.
Jag tycker verkligen synd om min syster hon har haft problem med halsen i flera månader nu, det har liksom kommit och gått, nu har det varit bra ett tag men nu har halsontet kommit tillbaka igen och jag pratar liksom inte om lite ont i halsen utan feber,halsfluss,svullna mandlar och jätte blek. Tycker verkligen det är jätte synd om henne , nu är hon på sjukhuset igen vi får se vad dom säger denna gången för sist prata dom om att operera bort mandlarna för hon blir så sjuk lätt, men vi får se vad som händer. * Hoppas allt går bra * (L)

Hörs senare !

Pusselipuss/ JULIA


helt borta !

Hejsan =)

Idag har det varit en hel konstig dag, det började med inatt när jag verkligen inte kunde somna! , jag låg och funderade på allt hela natten. Jag la mig efter filmen *skicka vidare* och den var väl slut undefär vid halv 12 och efter att jag hade gjort i ordning mig så la jag mig i sängen vid 12 tiden och låg och funderade till kl 4 på natten ! kunde verkligen inte sova. Sedan gick jag upp vid 7 för jag trodde verkligen att det var måndag idag och att vi började kl 9 så allt var helt konstigt.. så jag kom ju verkligen jätte försent till skolan men som tur va blev inte min so lärare så arg på mig han skratta mest  (a)Men annars har dagen varit helt okej för mig, förutom att jag blev allt lite besviken på att det började regna vid ett tiden när vi spelade brännboll och då gick de ju inte alls bra sen (n) .
Men det har varit väldigt kvavt idag så man kunde ju nästan veta att de skulle bli regn.

Idag ska jag bara ta de lugnt dricka lite thé och sitta på balkongen och ta de lugnt  :) , jag fick ett samtal av min kära syster på dagen och hon berättade att jag har stadslagsträning 20/4 , och det är ju snart så man får ta och tagga inför det! Det ska bli härligt att träffa tjejerna igen i laget de var ett tag sen nu. Något som ja hoppas alla ska se idag är ju desperate houswives på 5:an ikväll kl 9 :) missa inte det för idag är det dubbel ansnitt wiihoo :D

Hejdå alla underbara människor hör av mig ikväll! (L)

Pusselipusss/ JULIA

Paniik !

Hejhej igen goa männsikor!

Jag har verkligen ångest nu under lovet har man endå haft tid och gå ut och jogga eller ut och promenera men jag har verkligen varit så slapp och de känns inte alls bra.. Jag kom från ett riks läger i handboll nyss och det var verkligen hur jobbigt som helst men endå skönt att träna så hela tiden man kände sig verkligen stolt när man kom hem vi hade tränat sammanlagt 28 timmar ! haha så nu känner man sig jätte seg. Men jag har faktiskt lovat mig själv att gå ut och jogga nu 2 gånger i veckan och gå ut och promenera nu när skolan börjar och absolut dra ner på godiset! men man blir ju besatt av det, så nu måste jag verkligen dra mig i kragen och ut i ruddalen och jogga för nu har vi heller ingan träning på 3-4 veckor.. ganska segt men endå skönt man vill ju längta till handbollen igen, men de gör jag redan!
Måste verkligen ta upp skolböckerna också och sätta mig och plugga *inte kul*.
Hoppas jag väljer rätt om jag tar Aspero Idrottsgymnasium när jag börjar, va tycker ni?

Ha det verkligen bäst nu!


pusselipusss/ JULIA

God morgon!

godmorgon alla sömntutor! , eller vad ska man säga eftermiddag?, jag vakna iallafall nu efter en konstig dag igår.
Igår gick inte allt som jag hade trott, jag maja och jonna var med varandra igår. Maja kom till oss vid 5 tiden ungefär sedan gjorde vi i ordning oss för att gå och träffa patrik i stan. Vi var hemma hos emanuel kl 9 typ, men vi hann inte vara där särskilt länge innnan vi skulle dra hemmåt igen. Det blev en ganska "lugn" kväll igår.
Det va ungefär allt som hände igår orkar inte gå in på detaljer, men vi hade ändå väldigt roligt under tiden :).

Idag blir det nog bara deg framför tven, tips på bra film som kommer ikväll är *skicka vidare* heter den och den kommer kl 21.00 på kanal 9, det är verkligen en underbar film ingen kan se den utan att börja gråta. Den ska jag se iallafall!!
Jaja nu ska jag äta av min systers goda kladdkaka *muumms*!
Skriver nog senare!

pusselipuss/ JULIA


Jag ingviger denna galna blogg om vårat liv

Jonna Bredén här.
Är en singel tjej från göteborg, startade denna bloggen tillsammans med min syster Julia.
Här kommer vi skriva om vårat liv, vad vi gör på fritiden osv, Julia har lovat att skriva mycket i denna bloggen.
Eftersom detta är hennes första blogg, så var snälla och ge oss många kommentarer, så hon också kan få känna hur roligt det är att skriva.
Nu ska jag kila in i duschen skriver sedan.
besök gärna; http://jonnabreden.blogg.se

Byebye/ JONNA


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0